Петак је дан за клабинг

И то баш добар клабинг!

Уторак 19. јун 2018.

cover image

Летња клупска сезона не престаје са изненађењима. Лето 2018. у Београду ће се дуго памтити, првенствено по одличним журкама. Петак, 22. јун доноси две журке под отвореним небом које се не смеју пропустити.

Барутана у петак, 22. јуна од 23:00 до 06:00 организује прави електронски спектакл. Један од најпопуларнијих ди-џејева и продуцената данашњице, Guy J, долази да представи музику за лето. Уз њега, најбољи бит ће лансирати још један гост са иностране сцене - Dmitry Molosh (Белорусија) и сјајан домаћи ди-џеј Bokee. Врхунски клабинг у светском стилу је на Калемегдану.

НАПОМЕНА:
Због кише, журка је премештена у Дом омладине

Guy J је аутентичан електро уметник из Тел Авива. Године искуства и фантастичан осећај за музику су учинили да његова музика постане "must have" широм света. Хаус, техно, прогресив - сваки жанр му је омиљен. Етикета у његовом власништву "Lost & Found" се сматра једном од најуспешнијих, а хитови које објављује су добро познати. Већ је осетио ритам домаће публике, а поновни сусрет је посебно обрадовао београдске клабере.

Ласта - Градски сплав ће у петак 22. јуна бити зона првокласног провода на реци. Специјално издање журке "Lasta No Sleep" почиње у 23:00 и трајаће чак до 08:00. Омиљен ди-џеј и продуцент из Бугарске, Методи Христов је највећа звезда овог дешавања. Домаћа публика је и те како упућена у његов рад, а ни он не крије симпатије према невероватној енергији која га увек дочека у Београду.

За топ провод ће се побринути и одлична домаћа подршка. Горан Старчевић, Peppe, Divolly & Markward и представник етикете "Last 95" ће бити задужени за никад бољи вајб. Уколико сте планирали да отпутујете за викенд, мењајте планове. Присуство на овој журци је обавезно.