Месечни клупски програм

Клабинг у августу је оно што се чекало целог лета. Савршено музичко освежење

Петак 02. авг 2019.

cover image

Велики музички фестивали су завршени. Јутра у маси и спектаклуларан line up су већ сада историја. Размена енергије се враћа у град. Одличан ноћни живот је снази читавог месеца. Од првог до последњег викенда, слушаће се феноменалан бит.

Почетак месеца ће обележити свакодневне журке. Нема разлога чекати викенд када је провод доступан сваког дана. Понедељак, уторак, среда. Забава не бира дан. Клупски календар је једино место на коме можете да одаберете парти по свом укусу. Нећете пропустити ни једну једину електро манифестацију.


Шумска стаза Макиш на Ади Циганлији ће 17. августа постати топ тренс зона. Тачно у 23:00 стартује највећи догађај са овим жанром. Израелски дуо Outsiders наступа уживо и коначно, домаћа публика ће имати могућност да осети на својим куковима због чега су Haim Lev и Guy Malka светски фаворити. Павле Перовић и Марко Граовић су београдска унија Tropical Bleyage која све више осваја тренс планету. Са њима, до 06:00 музику ће пуштати и Milosh Reload, Даки и Кузма. Очекујте баш све што моћан тренс под отвореним небом може да приреди.

Врели викенд у Барутани. Пажљиво читајте јер ћете 23. и 24. август провести на Београдској тврђави. Петак је резервисан за ди-џеја и продуцента из Данске који први пут гостује у Београду. Kolsch деценијама успешно плива у техно водама. Тачније од 1977. До данас, мењао је и себе и своју музику али никада није одустао од беспрекорног квалитета. Да представи себе у савршеном издању ће му помоћи Илија Ђоковић. Једнако атрактиван спектакл ће одушевити клабере наредне вечери. У суботу, 24. августа од 23:00 до 06:00 на исто место стижу два сјајна госта - техно сензација из Јапана Hito и чувени Stefano Noferini. Подршка је Andrew Meller. Добро се наспавајте. Биће вам потребно много енергије за овакав ноћни програм.


Последња августовска ноћ доноси невероватну музику на београдски усијани асфалт. Julian Jeweil и Technasia ће својим сетовима посетиоце лансирати до звезда изнад Калемегдана. Журка под отвореним небом код Војног музеја ће почети у 22:00 и трајаће до 05:00. Важан задатак, загревање за звезде вечери има нико други до супер талентована Александра Дуенде. Уникатно. Непоновљиво. Незаборавно. Онако како само Београд ноћу може.