Ноћни живот у мају

Велике журке, стандардно моћан клабинг и тотално нови клупски програм за перфектан пети месец у Београду

Четвртак 02. мај 2019.

cover image

Сезона затварања зимских клубова и отварања летњих клубова и сплавова под отвореним небом. Коначно! Сада је, као никада пре преко потребна временска машина да убрза природне токове и стигне до броја 23 у календару. Двадесет треће мајске ноћи у клубу Барутана гостује господин Black Coffee. Да ли се њему толико допада београдски вајб па се поново враћа или је он освојио локалну публику као и читаву светску клупску популацију - не зна се. Није ни важно. Само нека грува снажан бит.

Барутана ће током маја бити једна од најпопуларнијих адреса за ноћни живот. Поред легенде која свако лето проводи на Ибици, наступиће и Gus Gus, Oliver Huntemann, Mathame, Radio Slave и Blond:ish. То не значи да су домаћи ди-џејеви отишли на одмор. Најбољи од најбољих ће бити активни током целог месеца.

Марко Настић, Илија Ђоковић, Влада Јањић, Nexie, Бојан Вукмировић и Luka Concrete, Filip Xavi, Peter Portman, Teo Trunk, Gramophonedzije, Аћим, Oysha, Кид Кими, Miss Millie, дружина из колектива Ватра, проверени актери тренс сцене и многи други ће диктирати ноћни ритам града.

Сплав Freestyler први отвара сезону провода на води. Грандиозно отварање је заказано за други, трећи и четврти мај. Традиционално сјајна атмосфера, квалитетна организација и популарна музика на самом старту обећавају да ће колекција успомена из албума лето 2019 бити вредна памћења. Ускоро ће и остали сплавови позивати на провод на реци под звездама. Креће тотална лудница!

Осећај да је лето близу ће потврдити још једна велика журка. Последњег дана у мају, 31. од 22:00, на Београдски сајам стиже Sam Paganini. Мега звезда електронске музике са богатом биографијом. Омиљени забављач чија музика нема ограничења. Име које прати стотине хиљада фанова на друштвеним мрежама. Обишао је цео свет али родни Тревизо није заборавио. Напротив. Све време живи у овом граду у Италији. Озбиљно добар ритам је већ спреман за последњи дан у мају. Да ли сте ви спремни за овакав, врхунски клупски програм?