Два пута журка

Где изаћи у петак није дилема. Нека припреме за викенд почну одмах

Уторак 18. сеп 2018.

cover image

Трећи петак у септембру доноси одличан провод. Финиш лета ће обележити две баш добре журке у центру града. Аутентични техно догађај и проверена "лудница" у комерцијалном издању су на репертоару. Бирајте где ћете. Само немојте да остајете код куће и одлажете непоновљиви ноћни живот.

Власник етикете "Bedrock", продуцент који ствара музику и за филмове, ди-џеј који је наступао широм света - John Digweed. У петак, 21. септембра од 23:00 до 06:00, клуб Барутана ће угостити овог популарног извођача кога једнако поштује и модерна клупска и типична андерграунд публика. За квалитетан провод ће се побринути још два ди-џеја. Један стиже из Израела и једва чека да поново изађе пред домаће фанове техна. Guy J је име са којим нема грешке. Други ди-џеј је из Београда и неће прећи хиљаде километара пред наступ. Загревање је препуштено искусном актеру са локалног терена. Ди-џеј Bokee је већ спреман.


John Digweed не прати трендове већ инсистира на тврдом техну. Баш овај жанр је целог лета пуштао на Ибици у највећем клубу Privilege. Он и ди-џеј Sasha су у улози домаћина журке "Resistance" сваког уторка диктирали провод до јутра. Ипак, затварање сезоне које је организовано 11. септембра нису обележили домаћини већ специјални гост. Краљ Ибице и техно музике, Carl Cox је направио аутентичан техно спектакл. Да ли ће John Digweed на наступу у Београду наставити у свом стилу или ће донети барем мало енергије a la Carl Cox, мораћемо да сачекамо петак и проверимо.

Постоји много љубитеља клабинга који су са техном на ви. И то је потпуно ок. За све који воле ноћна дешавања у комерцијалном издању имамо одличну вест. Клуб Мр Стефан Браун поново ради! Зна се да код господина Брауна има свега осим лоше забаве. На овој адреси, викенд је сваког дана. Међутим, петак је посебно важан. Почетак викенда је резервисан за журку "Mashup". Од поноћи па све до 06:00 музику пушта Damjan Eltech. Већ на старту 16. сезоне популарног клуба је јасно да је пред нама непоновљиво добар зимски клабинг. Изађите у град и осетите перфектан Београд ноћу.