Шта клабере очекује у септембру 2018

Најбољи провод за крај незаборавне летње сезоне

Понедељак 03. сеп 2018.

cover image

Читав месец је у ритму врхунске електронске музике. Најпознатији представници техна, тренса и других жанрова, уз одличну домаћу подршку ће продрмати ноћни живот Београда и то на најбољи начин. Једно је сигурно. Септембар 2018 ће се памтити по великим журкама.

1. Apgrade Weekend 05 - Калемегдан

Пето издање проверено доброг клабинга је од 6. до 8. септембра на Калемегдану. Три ноћи на почетку месеца су савршене за још мало провода под отвореним небом. Maceo Plex, Sven Väth, Jennifer Cardini, Anthony Parasole, Laurent Garnier, Fjaak, Vaal, Tim Green Live, Maurizio Schmitz али и Тијана Т., 33.10.3402, Витанов и Doo ће током три вечери, од 22:00 до 07:00 наступати у Београду. Line up за чисту десетку!


2. Fire Weekend - BelExpo центар

Наставак Lovefest еуфорије под називом "Fire Weekend" је у BelExpo центру. Две велике журке, заказане за 14. и 15. септембар од 22:00 до 08:00 ће представити музику чак 8 ди-џејева. Првог дана, стејџ заузимају Josh Wink, Levon Vincent, Марко Милосављевић и Doo. Светска звезда Green Velvet, домаћи супер стар Дејан Милићевић, Никола Вемић и Мањане вас чекају треће суботе у септембру на заиста посебној журци.

3. John Digweed, Guy J и Bokee - Барутана

Клуб Барутана 21. септембра од 23:00 до 06:00 постаје зона спектакуларног провода. Предводник, John Digweed је још једно лето провео на Ибици као један од домаћина журке "Resistance" у легендарном клубу Privilege. Тврд техно је његов омиљени правац, а како је у своју богату биографију наступа уписао готово цео свет, јасно је да и те како зна шта љубитељи ноћног живота воле. Израелац Guy J је још једно цењено име са глобалне А листе ди-џејева и продуцената. Прогресив бит by Bokee је резервисан за загревање.

4. Infected Mushroom - Београдски сајам

Последњу суботу у месецу ће обележити никад бољи тренс. Датум: 29. септембар. Време: од 22:00 до 06:00. Локација: Београдски сајам. Провод: загарантован. Култне звезде из Израела са пребивалиштем у Лос Анђелесу - Infected Mushroom, наступају у live формату. Makida и Sideform, тачније Драшко Радовановић, Милош Модринић и Никола Перић су такође обећали live act. Ди-џејеви Даки, Кузма, Влада Exelog и Milosh Reload су незаобилазни на тренс догађајима. И овај пут ће дати свој максимум да од првог тренутка ово буде ноћ за памћење.