Šta klabere očekuje u septembru 2018

Najbolji provod za kraj nezaboravne letnje sezone

Ponedeljak 03. sep 2018.

cover image

Čitav mesec je u ritmu vrhunske elektronske muzike. Najpoznatiji predstavnici tehna, trensa i drugih žanrova, uz odličnu domaću podršku će prodrmati noćni život Beograda i to na najbolji način. Jedno je sigurno. Septembar 2018 će se pamtiti po velikim žurkama.

1. Apgrade Weekend 05 - Kalemegdan

Peto izdanje provereno dobrog klabinga je od 6. do 8. septembra na Kalemegdanu. Tri noći na početku meseca su savršene za još malo provoda pod otvorenim nebom. Maceo Plex, Sven Väth, Jennifer Cardini, Anthony Parasole, Laurent Garnier, Fjaak, Vaal, Tim Green Live, Maurizio Schmitz ali i Tijana T., 33.10.3402, Vitanov i Doo će tokom tri večeri, od 22:00 do 07:00 nastupati u Beogradu. Line up za čistu desetku!


2. Fire Weekend - BelExpo centar

Nastavak Lovefest euforije pod nazivom "Fire Weekend" je u BelExpo centru. Dve velike žurke, zakazane za 14. i 15. septembar od 22:00 do 08:00 će predstaviti muziku čak 8 di-džejeva. Prvog dana, stejdž zauzimaju Josh Wink, Levon Vincent, Marko Milosavljević i Doo. Svetska zvezda Green Velvet, domaći super star Dejan Milićević, Nikola Vemić i Manjane vas čekaju treće subote u septembru na zaista posebnoj žurci.

3. John Digweed, Guy J i Bokee - Barutana

Klub Barutana 21. septembra od 23:00 do 06:00 postaje zona spektakularnog provoda. Predvodnik, John Digweed je još jedno leto proveo na Ibici kao jedan od domaćina žurke "Resistance" u legendarnom klubu Privilege. Tvrd tehno je njegov omiljeni pravac, a kako je u svoju bogatu biografiju nastupa upisao gotovo ceo svet, jasno je da i te kako zna šta ljubitelji noćnog života vole. Izraelac Guy J je još jedno cenjeno ime sa globalne A liste di-džejeva i producenata. Progresiv bit by Bokee je rezervisan za zagrevanje.

4. Infected Mushroom - Beogradski sajam

Poslednju subotu u mesecu će obeležiti nikad bolji trens. Datum: 29. septembar. Vreme: od 22:00 do 06:00. Lokacija: Beogradski sajam. Provod: zagarantovan. Kultne zvezde iz Izraela sa prebivalištem u Los Anđelesu - Infected Mushroom, nastupaju u live formatu. Makida i Sideform, tačnije Draško Radovanović, Miloš Modrinić i Nikola Perić su takođe obećali live act. Di-džejevi Daki, Kuzma, Vlada Exelog i Milosh Reload su nezaobilazni na trens događajima. I ovaj put će dati svoj maksimum da od prvog trenutka ovo bude noć za pamćenje.