Šta klabere očekuje u avgustu 2018

Sa reči na dance floor. Odmah.

Ponedeljak 06. avg 2018.

cover image

Ako ste vi na godišnjem odmoru, provod u gradu nije. Za ljubitelje rok muzike i piva, avgust znači Beer Fest. Verni fanovi elektronske muzike nemaju još mnogo vremena za provod pod otvorenim nebom jer septembar i otvaranje zimske klupske sezone stiže. Klaberi, hoćete malo da odmorite od letnjih žurki? Naravno da nećete. Znamo i gde ćete u noćni provod tokom celog meseca.


Splav Šlep / Beyond 2000 Summer Jam! / 9. avgust

Poznavaoci muzike kažu da poslednje dobro što je nastalo je sa početka novog milenijuma. Od tada je prošlo mnogo godina i pesama ali Madonna, Kylie, Calvin Harris, Daft Punk, Fatboy Slim, Coldplay, The Chemical Brothers i drugi nemaju konkurenciju. Svi koji su odrastali uz hitove i oni koji su bili isuviše mali za izlaske, a dobro poznaju gradivo, sada imaju žurku za sebe. Di-džej Dulex, iskusni poznavalac ove epohe muziku pojačava na maksimum u 22:00.


Barutana / Kollektiv Turmstrasse, Magdalena, Magit Cacoon / 18. avgust

Nemački producenti i di-džejevi, Christian Hilscher i Nico Plagemann, mnogo poznatiji kao Kollektiv Turmstrasse odlično znaju ukus beogradskih klabera. Poznaju se od 1998., a prvi zajednički projekat su predstavili 2000. Iskustvo i talenat su ih visoko pozicionirali na zvezdanom elektronskom nebu.

Zajedno sa Magdalenom su već gostovali u Beogradu, a sada će predstaviti letnji bit u live nastupu. Bliski saradnici Solomuna i redovni izvođači na svim muzičkim festivalima, za nastup u Beogradu imaju i specijalnu gošću. Magit Cacoon je di-džej, producent i vokalista. Morate da dođete i đuskate na Kalemegdanu. Ovakva žurka se ne propušta.

Drugstore / FAM / 25. avgust

Di-džejevi Enzzy, XoXo i $meng su opravdano privremeno nestali sa klupske scene. Nastup na festivalu Exit je razlog, a pohvale za vrhunsku žurku i dalje stižu na FAM adresu. Sada su se vratili u grad i imaju plan da nadoknade propušteno. Trap, R'n'B, Hip Hop, Dancehall i Afrobeat za ovo društvo nisu samo muzički žanrovi. To su ritmovi koji pokreću baš svakoga. Neka odmah počne zagrevanje kukova. Biće vam potrebno mnogo energije za odličan provod.