Petak je dan za klabing

I to baš dobar klabing!

Utorak 19. jun 2018.

cover image

Letnja klupska sezona ne prestaje sa iznenađenjima. Leto 2018. u Beogradu će se dugo pamtiti, prvenstveno po odličnim žurkama. Petak, 22. jun donosi dve žurke pod otvorenim nebom koje se ne smeju propustiti.

Barutana u petak, 22. juna od 23:00 do 06:00 organizuje pravi elektronski spektakl. Jedan od najpopularnijih di-džejeva i producenata današnjice, Guy J, dolazi da predstavi muziku za leto. Uz njega, najbolji bit će lansirati još jedan gost sa inostrane scene - Dmitry Molosh (Belorusija) i sjajan domaći di-džej Bokee. Vrhunski klabing u svetskom stilu je na Kalemegdanu.

NAPOMENA:
Zbog kiše, žurka je premeštena u Dom omladine

Guy J je autentičan elektro umetnik iz Tel Aviva. Godine iskustva i fantastičan osećaj za muziku su učinili da njegova muzika postane "must have" širom sveta. Haus, tehno, progresiv - svaki žanr mu je omiljen. Etiketa u njegovom vlasništvu "Lost & Found" se smatra jednom od najuspešnijih, a hitovi koje objavljuje su dobro poznati. Već je osetio ritam domaće publike, a ponovni susret je posebno obradovao beogradske klabere.

Lasta - Gradski splav će u petak 22. juna biti zona prvoklasnog provoda na reci. Specijalno izdanje žurke "Lasta No Sleep" počinje u 23:00 i trajaće čak do 08:00. Omiljen di-džej i producent iz Bugarske, Metodi Hristov je najveća zvezda ovog dešavanja. Domaća publika je i te kako upućena u njegov rad, a ni on ne krije simpatije prema neverovatnoj energiji koja ga uvek dočeka u Beogradu.

Za top provod će se pobrinuti i odlična domaća podrška. Goran Starčević, Peppe, Divolly & Markward i predstavnik etikete "Last 95" će biti zaduženi za nikad bolji vajb. Ukoliko ste planirali da otputujete za vikend, menjajte planove. Prisustvo na ovoj žurci je obavezno.