Ноћни живот Београда - журке у петак

Ноћне птице, добро се одморите јер стиже сасвим добар петак

Уторак 05. јун 2018.

cover image

Други викенд у јуну почиње великом журком у клубу Барутана. У петак, 8. јуна од 23:00 до 06:00 гостују Hernan Cattaneo и Nick Warren. Моћни прогресив звук са светске електро сцене ће преставити и ди-џеј Graziano Raffa, а представник домаћег бита је Bokee. Четири различита извођача за једну незаборавну ноћ на Калемегдану.

Башта клуба Радост је петком од 23:00 до 05:00 зона звана "Social Club Sound Garden". Ово је провод који се посећује првенствено због добре музике и позитивне урбане атмосфере. Непогрешиво сјајан техно у центру Савамале ће лансирати Немања Вановић, Депра и Блек. Домаћа форма топ клабинга са којом нема грешке.

Клуб Drugstore у петак, 8. јуна од 23:00 до 06:00 организује журку "DEcompose", а најважнији гост је Burnt Friedman који наступа уживо. Немац са каријером дугом четрдесет година о музици зна апсолутно све. Исто тако, како направити добру журку за њега није никаква дилема. Само му је потребан ди-џеј пулт и публика. Заједно са њим наступају Lenhart Tapes, Кир, Андриа, Bartleby и Kopry. Прави event за фанове чистог електро звука.