Журке на сплавовима у петак

Где изаћи у петак има два одговора

Уторак 07. авг 2018.

cover image

Ретко које место прославља нови викенд на спектакуларан начин. Београд их има на претек. Обзиром да је лето дефинитивно одлучило да покаже своју најлепшу страну, у петак, 10. августа провод је на сплавовима. Тачније, на два сплава. Оба почињу на слово Л и имају непоновљиво добар програм за одличну ноћну забаву.

Ласта - Градски сплав је прва станица врхунског клабинга. Адреса најпознатија по матине журкама недељом и те како има шта да понуди и петком. Баш добар провод почиње око поноћи. Траје онолико колико имате енергије. Уколико вас умор савлада, потражите помоћ код бармена. Одмах ћете добити "енергетску бомбу" како би могли да наставите са ђускањем до јутра. Веома је важно да "осванете" на сплаву. Тек тада креће права лудница. Ово је веома популарно место у граду па је елегантнији изглед пожељан.


Лето је на Лету. И то у никад бољем ритму. Егзотика на сваком милиметру амбијента, позитивна енергија и велика гужва су оно што је загарантовано и што доноси сасвим посебан вид провода. За музику ништа не брините. Летње електро вибрације бирају само најбољи ди-џејеви са градске електро сцене. Не журите, сасвим је океј да се појавите око поноћи. Како не бисте пропустили провод на сплаву Лето, резевишите место унапред.