Провод у петак

Последње мајско вече једнако баш добар клупски програм

Уторак 28. мај 2019.

cover image

Градски клубови имају феноменалан начин да вас извуку из куће, орасположе и оставе врхунски утисак. Одмарање у четири зида или дружење у локалном бару нека сачекају неки обичан дан. Хеј људи, петак је! И то не било који већ последњи у мају. Махните још мало актуелном месецу са подијума за игру и препустите се одличној музици.

Клуб Бен Акиба у петак постаје оаза техна у српској режији. Од 22:00, добро познати ди-џејеви Mancha и Teo Trunk ће пуштати бит који покреће. Опуштена атмосфера у провереном клубу је увек добар избор. Са оваквим извођачима постаје локација која се не заобилази.

У пет минута до поноћи, 31. маја на сплаву Ласта Градски сплав почиње спектакл. Специјалан гост је више од квалитетног ди-џеја и продуцента. Он је један од најбољих креатора клабинга на целој мапи света. Његови наступи су они догађаји на којима не знате да ли да се препустите ритму и заборавите на све остало или снимате сваки минут журке. Даме и господо, добродошли у ноћ коју ће обележити Mark Knight.

Домаћин парти концепта "Toolroom Ibiza", забављач са изразитим осећајем за бизнис, талентован, успешан. Све то и још много тога је Mark. Долази из Лондона. Где год да наступа, прати га верна публика. Као и на друштвеним мрежама где има стотине хиљада пратилаца. Ипак, на Ласти неће бити сам. Заједно са њим, до раног јутра за ритам ће бити задужени Peppe и Вук Вукосављевић.

Никад доста техно музике. Исте вечери, од 21:00 до 04:00 у клубу Drum ће бити организована журка у 100% техно стилу. Три домаћа ди-џеја - Лазар Ф, Марко Аџић и Am Hi кроз своје сетове лансирају искључиво добре вибрације. Баш тако ће бити и последњег петка у мају на адреси овог клуба.