Где изаћи у петак

Загревајте кукове јер овај викенд проводите на подијуму за игру

Уторак 16. окт 2018.

cover image

"The Hard Code Project presents Machine" је назив велике журке у Хангару. Ben Sims, DVS1, Dasha Rush, Shlomo, Filip Xavi, Speedy и Kobaya су ди-џејеви и продуценти који имају задатак да добро упамтите деветнаести дан октобра. Одличан провод ће трајати од 22:00 до 08:00. Десет сати перфектне музике стиже у београдски клабинг. Ово је журка коју не би требало пропустити.

Клуб Brankow у петак, 19. октобра, пет минута пре поноћи започиње нову сезону. Позната адреса за модеран излазак са нестпљењем ишекује крај недеље и почетак нове ере забаве. Премијерно дешавање ће обележити музика два ди-џеја. Вук Вукосављевић и Mike Ride ће бити за микс пултом до пет ујутру. Имају ту моћ да таман када помислите како је време да кренете кући они пусте баш вашу ствар. Још нешто - у клуб испод Бранковог моста долазе лепо сређени људи. Потрудите се да заблистате и ви на премијерној журци у зимској сезони и осетите тотално градски вајб.


Ђускање у Савамалој је сјајна идеја за петак ноћ. У клубу Бен Акиба ће од 21:00 наступити Abba Real Tribute Bend. На репертоару ће бити само највећи хитови легендарне групе која већ дуго није активна али њени велики и изузетно талентовани фанови јесу. Песма и плес из седамдесетих уз шљокице, костиме, фризуре и енергију доносе аутентичан ретро догађај. Обавезно обујте удобне ципеле јер Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), Waterloo, SOS и Mamma mia обузимају на први такт. И имају невероватне способности да пробуде скривеног владара dance floor-а у свакоме.