Gde izaći u petak

Zagrevajte kukove jer ovaj vikend provodite na podijumu za igru

Utorak 16. okt 2018.

cover image

"The Hard Code Project presents Machine" je naziv velike žurke u Hangaru. Ben Sims, DVS1, Dasha Rush, Shlomo, Filip Xavi, Speedy i Kobaya su di-džejevi i producenti koji imaju zadatak da dobro upamtite devetnaesti dan oktobra. Odličan provod će trajati od 22:00 do 08:00. Deset sati perfektne muzike stiže u beogradski klabing. Ovo je žurka koju ne bi trebalo propustiti.

Klub Brankow u petak, 19. oktobra, pet minuta pre ponoći započinje novu sezonu. Poznata adresa za moderan izlazak sa nestpljenjem išekuje kraj nedelje i početak nove ere zabave. Premijerno dešavanje će obeležiti muzika dva di-džeja. Vuk Vukosavljević i Mike Ride će biti za miks pultom do pet ujutru. Imaju tu moć da taman kada pomislite kako je vreme da krenete kući oni puste baš vašu stvar. Još nešto - u klub ispod Brankovog mosta dolaze lepo sređeni ljudi. Potrudite se da zablistate i vi na premijernoj žurci u zimskoj sezoni i osetite totalno gradski vajb.


Đuskanje u Savamaloj je sjajna ideja za petak noć. U klubu Ben Akiba će od 21:00 nastupiti Abba Real Tribute Bend. Na repertoaru će biti samo najveći hitovi legendarne grupe koja već dugo nije aktivna ali njeni veliki i izuzetno talentovani fanovi jesu. Pesma i ples iz sedamdesetih uz šljokice, kostime, frizure i energiju donose autentičan retro događaj. Obavezno obujte udobne cipele jer Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), Waterloo, SOS i Mamma mia obuzimaju na prvi takt. I imaju neverovatne sposobnosti da probude skrivenog vladara dance floor-a u svakome.