Provod u petak

Poslednje majsko veče jednako baš dobar klupski program

Utorak 28. maj 2019.

cover image

Gradski klubovi imaju fenomenalan način da vas izvuku iz kuće, oraspolože i ostave vrhunski utisak. Odmaranje u četiri zida ili druženje u lokalnom baru neka sačekaju neki običan dan. Hej ljudi, petak je! I to ne bilo koji već poslednji u maju. Mahnite još malo aktuelnom mesecu sa podijuma za igru i prepustite se odličnoj muzici.

Klub Ben Akiba u petak postaje oaza tehna u srpskoj režiji. Od 22:00, dobro poznati di-džejevi Mancha i Teo Trunk će puštati bit koji pokreće. Opuštena atmosfera u proverenom klubu je uvek dobar izbor. Sa ovakvim izvođačima postaje lokacija koja se ne zaobilazi.

U pet minuta do ponoći, 31. maja na splavu Lasta Gradski splav počinje spektakl. Specijalan gost je više od kvalitetnog di-džeja i producenta. On je jedan od najboljih kreatora klabinga na celoj mapi sveta. Njegovi nastupi su oni događaji na kojima ne znate da li da se prepustite ritmu i zaboravite na sve ostalo ili snimate svaki minut žurke. Dame i gospodo, dobrodošli u noć koju će obeležiti Mark Knight.

Domaćin parti koncepta "Toolroom Ibiza", zabavljač sa izrazitim osećajem za biznis, talentovan, uspešan. Sve to i još mnogo toga je Mark. Dolazi iz Londona. Gde god da nastupa, prati ga verna publika. Kao i na društvenim mrežama gde ima stotine hiljada pratilaca. Ipak, na Lasti neće biti sam. Zajedno sa njim, do ranog jutra za ritam će biti zaduženi Peppe i Vuk Vukosavljević.

Nikad dosta tehno muzike. Iste večeri, od 21:00 do 04:00 u klubu Drum će biti organizovana žurka u 100% tehno stilu. Tri domaća di-džeja - Lazar F, Marko Adžić i Am Hi kroz svoje setove lansiraju isključivo dobre vibracije. Baš tako će biti i poslednjeg petka u maju na adresi ovog kluba.