Žurke na splavovima u petak

Gde izaći u petak ima dva odgovora

Utorak 07. avg 2018.

cover image

Retko koje mesto proslavlja novi vikend na spektakularan način. Beograd ih ima na pretek. Obzirom da je leto definitivno odlučilo da pokaže svoju najlepšu stranu, u petak, 10. avgusta provod je na splavovima. Tačnije, na dva splava. Oba počinju na slovo L i imaju neponovljivo dobar program za odličnu noćnu zabavu.

Lasta - Gradski splav je prva stanica vrhunskog klabinga. Adresa najpoznatija po matine žurkama nedeljom i te kako ima šta da ponudi i petkom. Baš dobar provod počinje oko ponoći. Traje onoliko koliko imate energije. Ukoliko vas umor savlada, potražite pomoć kod barmena. Odmah ćete dobiti "energetsku bombu" kako bi mogli da nastavite sa đuskanjem do jutra. Veoma je važno da "osvanete" na splavu. Tek tada kreće prava ludnica. Ovo je veoma popularno mesto u gradu pa je elegantniji izgled poželjan.


Leto je na Letu. I to u nikad boljem ritmu. Egzotika na svakom milimetru ambijenta, pozitivna energija i velika gužva su ono što je zagarantovano i što donosi sasvim poseban vid provoda. Za muziku ništa ne brinite. Letnje elektro vibracije biraju samo najbolji di-džejevi sa gradske elektro scene. Ne žurite, sasvim je okej da se pojavite oko ponoći. Kako ne biste propustili provod na splavu Leto, rezevišite mesto unapred.