Provod na splavovima

Top 3 predloga za petak noć

Utorak 06. avg 2019.

cover image

Leto u punoj snazi ne toleriše izostanak sa popularnih splavova. Svaki put kada pomislite kako bi mogli da odmorite jedan vikend kod kuće, setite se da noćni život Beograda u letnjem stilu privači ljude iz celog sveta. Hiljade fanova đuskanja na reci ne propušta žurke na splavovima. Kada krenu jesenje kiše, vikend avanture pod otvorenim nebom će biti najbolje sećanje na letnji klabing. I zato, neka spremanje za provod počne odmah.

Od ponoći do ranih jutarnjih sati, Gradski splav Lasta je neprikosnovena zona za klupsku populaciju. Ukoliko nemate konkretan plan, u petak, 9. avgusta izađite baš ovde. Ako ste stalni gost, uveliko znate za magičan spoj prvoklasne elektronske muzike i fantastičnih pića. U slučaju da će ovaj petak biti vaš debitantski izlazak na Lastu, očekujte maksimalno oduševljenje.


Već četiri godine splav Tag organizuje sjajnu noćnu zabavu na reci. Svaka sezona već na startu nadmaši očekivanja verne publike. Već sada je jasno da ovaj splav tačno zna šta je potrebno za provod. Moćan ritam, uvek raspoloženo osoblje, odabrana pića, dobra organizacija i eto žurke za pamćenje. Petak na Ušću, u kući za sve pozitivne ljude se zove "Pulse of Belgrade". Da, to je žurka koja se prepričava cele nedelje.

Ništa manje nije atraktivan splav Shake'n'Shake. Posebno petkom koji je rezervisan za žurku "Gold Rush". Od ponoći, di-džej pult zauzima odličan beogradski dvojac. Ike i Prema decenijama puštaju muziku. Tačno u bit znaju šta pokreće kukove. Super energija se veoma lako širi kada vazduhom struji najnoviji r'n'b zvuk. Dođite na početak žurke jer uz ovaj žanr vreme leti.