Provod petkom

Žurke, takve da ćete želeti da đuskate na svakoj

Utorak 16. apr 2019.

cover image

Domaća tehno poslastica će u petak, 19. aprila biti servirana u klubu DOT. Tri di-džeja nastupaju na istoj žurci koja počinje u 23:00. Svakog od njih publika odlično poznaje i pomno prati kvalitetan rad. Oni su Marko Milosavljević, M.U.T.O.R i Miju. Znaju šta se trenutno traži. Isto tako, znaju da di-džej vredi onoliko koliko je dance floor popunjen. Ukoliko ih nikada ranije niste slušali, sada je idealan trenutak.

Moćan klabing se ne propušta. Klub Plastic će u petak, 19. aprila ugostiti vrhunski duo poznat pod imenom The YellowHeads - TYH. Mistični, kvalitetni, nikada isti. Nastupali su na vodećim festivalima. Gostovali u čuvenim klubovima. Mnogo puta su zagrevali publiku za nastup tehno kralja, Karl Koksa. Nije ih zaobišla ni saradnja sa značajnim muzičkim inovatorima. Kraće - njihov nastup se mora doživeti. Uživo i nikako drugačije.


Popularni dvojac ima fenomenalnu domaću podršku. Luka Concrete, Bojan Vukmirović i Miloš Vujović su momci koji na svojim žurkama prave ludnicu. Motivacije za top muzički izbor neće manjkati. Tehno fanovi, pojavite se u klubu na vreme. Žurka startuje u ponoć i trajaće do 10:00. Ne smete da propustite ni jedan jedini bit.

Parti za razmrdavanje kukova je zakazan u Kulturnom centru Grad. I to sa velikim razlogom. U petak, 19. aprila se obeležava 10 godina organizovanja žurki petkom. Jubilej za divljenje je povod za premijerno gostovanje u Beogradu odličnih izvođača. Oni su Marvin & Guy i dolaze iz Parme. Veliku slavu uživaju zbog autentične muzike koju stvaraju. Njihova fuzija elektronike, indi, disko i tehno žanrova počinje u 23:00 i trajaće do 06:00.