Провод петком

Журке, такве да ћете желети да ђускате на свакој

Уторак 16. апр 2019.

cover image

Домаћа техно посластица ће у петак, 19. априла бити сервирана у клубу DOT. Три ди-џеја наступају на истој журци која почиње у 23:00. Сваког од њих публика одлично познаје и помно прати квалитетан рад. Они су Марко Милосављевић, М.У.Т.О.Р и Мију. Знају шта се тренутно тражи. Исто тако, знају да ди-џеј вреди онолико колико је dance floor попуњен. Уколико их никада раније нисте слушали, сада је идеалан тренутак.

Моћан клабинг се не пропушта. Клуб Plastic ће у петак, 19. априла угостити врхунски дуо познат под именом The YellowHeads - TYH. Мистични, квалитетни, никада исти. Наступали су на водећим фестивалима. Гостовали у чувеним клубовима. Много пута су загревали публику за наступ техно краља, Карл Кокса. Није их заобишла ни сарадња са значајним музичким иноваторима. Краће - њихов наступ се мора доживети. Уживо и никако другачије.


Популарни двојац има феноменалну домаћу подршку. Лука Concrete, Бојан Вукмировић и Милош Вујовић су момци који на својим журкама праве лудницу. Мотивације за топ музички избор неће мањкати. Техно фанови, појавите се у клубу на време. Журка стартује у поноћ и трајаће до 10:00. Не смете да пропустите ни један једини бит.

Парти за размрдавање кукова је заказан у Културном центру Град. И то са великим разлогом. У петак, 19. априла се обележава 10 година организовања журки петком. Јубилеј за дивљење је повод за премијерно гостовање у Београду одличних извођача. Они су Marvin & Guy и долазе из Парме. Велику славу уживају због аутентичне музике коју стварају. Њихова фузија електронике, инди, диско и техно жанрова почиње у 23:00 и трајаће до 06:00.