Kuda za vikend - žurke u subotu

Odličan plan za noćni život glasi ovako: samo poznati klubovi i proverene žurke

Četvrtak 21. mar 2019.

cover image

Kada ne znate gde vam se izlazi, Savamala je nepogrešiv izbor. Mnogo klubova u istoj četvrti otežava konačnu odluku kuda u provod. Krenite od dobro poznatog lokala Tranzit Nouveau. Staro mesto u novoj priči kreće sa provodom od 23:00. Mala je verovatnoća da vam se neće dopasti izbor muzike ili atmosfera. Ukoliko se i to dogodi, čitav kraj vrvi od noćnih klubova. Lako ćete pronaći zamenu.

Tehno subota u KC Grad. Pet di-džejeva i producenta će puštati muziku od 23:00 do 05:00. Znate ih provereno. Oni su Mihajlo, brAk odnosno Vladimir Jović i Luka Crnobrnja, Mudrost i Kaen. Dovoljno iskusni da zabavljaju klabere širom Srbije. Dovoljno radoznali da konstantno uče i kreiraju nove setove. Zato što je tehno njihov univerzum, zato su zajedno zagarantovano idealan izbor za subotu noć.


U klubu Šećer se 23. marta organizuje totalno drugačija noć. Žurka u subotu "Jungle Base Slavs" će od 23:00 do 05:00 će predstaviti muziku kolektiva "Base" i RNDMSLV. Zapravo, bit će diktirati di-džejevi Dooban X, Coach, Trifun i Pava. Očekujte dobru mešavinu tvrđeg zvuka i neverovatan entuzijazam domaćih mladih zabavljača. Više nego dovoljno razloga da odaberete izlazak bez imalo presije, sa akcentom na elektro zvuk.