Subota noć i klubovi

Veče za žurke na otvorenom, haus ritam i komercijalne melodije

Četvrtak 30. maj 2019.

cover image

Ali pre svega - trens! U subotu, 1. juna, kalemegdanske zidine i klub Barutana će razdrmati gostujuća trens trojka za čistu desetku. Indra, Xerox i Djantrix su di-džejevi sa kojima ovaj žanr dobija posebno izdanje. Koliko god da su moćni, potrebna im je lokalna podrška. Srce na terenu odnosno maksimum na stejdžu će pružiti još jedan trio - Aquapipe, Sivi i Albert. Ukupno šest predstavnika trens univerzuma će puštati muziku od 23:00 do 06:00. Senzacionalno dobra žurka.

Ukoliko vaši kukovi preferiraju ritam za đuskanje i vrelu atmosferu na podijumu za ples, brzim koracima dođite do splava Šlep. Tamo vas u subotu, 1. juna od 22:00 čeka tvorac žurke "Šleparenje", iskusni di-džej Marko Gangbanger. Premijerno izdanje odličnog koncepta za ples i smeh u sezoni 2019 će trajati do 05:00. Da li imate energije koliko Marko ima dobre muzike?


Kada poželite opušten provod koji za čas postane izlazak do jutra, Tranzit je nepogrešivo kvalitetan izbor. Možete da se ušuškate u bašti i uživate u svom piću. Možete i da ćaskate za barom sa osobljem ili drugim gostima. Možete i da se prepustite modernom ritmu koji uvek puštaju sjajni di-džejevi i provedete noć kao pravi klaber. Provod po vašoj meri počinje u 22:00.