Где изаћи у суботу

Уколико одлучите да преспавате петак 13. пропуштен провод можете надокнадити на техно и тренс журкама

Среда 11. јул 2018.

cover image

Сплав Механизам је у суботу, 14. јула од 23:00 до 06:00 место одржавања журке "Psychedelic Saturday". Организатор progressive & psychedelic trance дешавања је добро познати колектив "Digital Chemistry". Музику бирају представници удружења, ди-џејеви Milosh Reload, Даки и Влада - Exelog. Тренс журке захтевају пуну кондицију. Спремајте се за журку пуну брзог ритма и невероватне енергије.

Клуб Drugstore суботу ноћ дочекује у проверено добром расположењу. Од 23:00 до 06:00 публика ће имати прилике да игра онако како домаћи ди-џејеви одреде. За "Techno all night" су задужени Filip Xavi, Kaen, Rope и Немања Гођевац. Свакога од њих клабери познају у бит. Нема грешке са овом журком.


Парти "DiscoNotDisco" је на репертоару у клубу 20/44. Издање аутентичне забаве ће обележити музички избор два ди-џеја. Домаћи и одлични Schwabe ће угостити ди-џеја и продуцента Katzele. Гост је пореклом из Тел Авива али је због каријере одабрао Берлин као место боравка. Упоредо са клупском каријером гради и озбиљну продуцентску причу и власник је етикете "Malka Tuti". Сјајан дуо за перфектну суботу у Београду.