Subota je dan za klabing

Uvertira u februar 2018 donosi sasvim različita dešavanja u gradu

Sreda 31. jan 2018.

cover image

Klub Štrafta se za kratko vreme izdvojio po kvalitenoj muzici. Prva subota u februaru je rezervisana za nastup di-džeja koji je jedan od pokretača ove priče. Ognjen Krstić već duže vreme nastupa i važi za di-džeja koji zna da je dobar ritam obavezan začin za odličan izlazak. Trećeg februara provod počinje u 22:00.

Freestyler Winter Stage subotom organizuje žurku "House Night". Domaćini kluba, di-džejevi i producenti Mirko & Meex uz podršku di-džeja Nemanje, kreiraju provod o kome se priča i izvan granica Srbije. Ovo je mesto u kome su gosti uglavnom turisti. Ambijent u svetskom stilu, odlična muzika i veoma atraktivne devojke kreiraju nezaboravan provod. Klabing na svetskom nivou je spreman za 3. februar od 23:30.


Velika Progressive & Psychedelic Trance žurka u Hali sportova "Ranko Žeravica" održaće se 3. februara i počinje u 22:00. Specijalni gosti i odlična domaća podrška će napraviti neverovatan provod, nalik velikim festivalskim dešavanjima. Izraelski di-džej Azax nastupa live, a najavio je i retro set. Poznati di-džej iz Grčke, Hi Profile će takođe nasupati u live formatu. Ruski trens uživo će predstaviti di-džej Z-Cat. Aposlutno sjajni gosti. Domaću podršku čine di-džejevi Milosh Reload, Daki, Kuzma i Cheda.

Klub Rush je oaza R'n'B muzike. Svi kojima je hip-hop omiljeni pravac i razlog za izlazak subotom imaju sjajnu žurku. Za provod pod imenom "Get Low" koji počinje u ponoć je zadužen domaćin žurke  di-džej Architect. Ime koje godinama kreira odličan provod u Beogradu na svoj način, svaku subotu na ovom mestu pretvori u perfektnu noć. Redovno poziva goste da zajedno puštaju muziku. Moćno ozvučenje i moderna rasveta garantuju kvalitetnu zabavu.