Субота је дан за клабинг

Увертира у фебруар 2018 доноси сасвим различита дешавања у граду

Среда 31. јан 2018.

cover image

Клуб Штрафта се за кратко време издвојио по квалитеној музици. Прва субота у фебруару је резервисана за наступ ди-џеја који је један од покретача ове приче. Огњен Крстић већ дуже време наступа и важи за ди-џеја који зна да је добар ритам обавезан зачин за одличан излазак. Трећег фебруара провод почиње у 22:00.

Freestyler Winter Stage суботом организује журку "House Night". Домаћини клуба, ди-џејеви и продуценти Mirko & Meex уз подршку ди-џеја Немањe, креирају провод о коме се прича и изван граница Србије. Ово је место у коме су гости углавном туристи. Амбијент у светском стилу, одлична музика и веома атрактивне девојке креирају незабораван провод. Клабинг на светском нивоу је спреман за 3. фебруар од 23:30.


Велика Progressive & Psychedelic Trance журка у Хали спортова "Ранко Жеравица" одржаће се 3. фебруара и почиње у 22:00. Специјални гости и одлична домаћа подршка ће направити невероватан провод, налик великим фестивалским дешавањима. Израелски ди-џеј Azax наступа live, а најавио је и ретро сет. Познати ди-џеј из Грчке, Hi Profile ће такође насупати у live формату. Руски тренс уживо ће представити ди-џеј Z-Cat. Апослутно сјајни гости. Домаћу подршку чине ди-џејеви Milosh Reload, Даки, Кузма и Cheda.

Клуб Rush је оаза R'n'B музике. Сви којима је хип-хоп омиљени правац и разлог за излазак суботом имају сјајну журку. За провод под именом "Get Low" који почиње у поноћ је задужен домаћин журке  ди-џеј Architect. Име које годинама креира одличан провод у Београду на свој начин, сваку суботу на овом месту претвори у перфектну ноћ. Редовно позива госте да заједно пуштају музику. Моћно озвучење и модерна расвета гарантују квалитетну забаву.