Groznica subotnje večeri

Bez kompromisa, ovo je specijalan muzički program u kome će se pronaći apsolutno svaki klaber

Sreda 08. maj 2019.

cover image

U subotu, 11. maja od 23:00 do 09:00 klub Imago organizuje finiš zimske sezone. Kao i uvek - uz trens. Gost iz Londona ima čast da zatvori još jedno klupsko poglavlje. On je Avalon. O da, dobro poznati di-džej i producent sa kojim trens dobija sasvim drugu dimenziju. Društvo za di-džej pultom će mu praviti proverena domaća podrška - Kuzma, Daki, Kraljević, Vlada, Milosh Reload i Vučko.

Kome popularna parti avantura ne može da dosadi, žurka subotom u klubu Hype je prava stvar. Prvoklasni nivo, super ukusni kokteli i još važnije - vrhunska muzika i sjajni, baš dobro raspoloženi ljudi su ovde nešto što se podrazumeva. Moderna zabava počinje oko ponoći i traje do 05:00. Za noćne ptice u formi, pet sati provoda nije dovoljno. Zato i sledi nastavak na drugoj adresi.


Klub Mint pojačava muziku u vreme kada se na većini mesta smanjuje. Dok drugi pale svetla, Mint ih tek tada gasi. U uobičajeno doba za pakovanje di-džej opreme, ovde počinje raspakivanje mašinerije. Nedelja rano ujutro, od 04:00 do 10:00 je vreme, rezervisano za žurku pod nazivom "Protokol". Slobodno može da se nazove i tri puta tehno. Sugar Lobby, Veljko Jović i Nemanja Gođevac su glavni i odgovorni za muzički segment. Možda vi nećete biti totalno reprezentativni nakon nekoliko sati ludovanja ali će zato ritam biti top. I više od toga.