Грозница суботње вечери

Без компромиса, ово је специјалан музички програм у коме ће се пронаћи апсолутно сваки клабер

Среда 08. мај 2019.

cover image

У суботу, 11. маја од 23:00 до 09:00 клуб Имаго организује финиш зимске сезоне. Као и увек - уз тренс. Гост из Лондона има част да затвори још једно клупско поглавље. Он је Авалон. О да, добро познати ди-џеј и продуцент са којим тренс добија сасвим другу димензију. Друштво за ди-џеј пултом ће му правити проверена домаћа подршка - Кузма, Даки, Краљевић, Влада, Milosh Reload и Вучко.

Коме популарна парти авантура не може да досади, журка суботом у клубу Hype је права ствар. Првокласни ниво, супер укусни коктели и још важније - врхунска музика и сјајни, баш добро расположени људи су овде нешто што се подразумева. Модерна забава почиње око поноћи и траје до 05:00. За ноћне птице у форми, пет сати провода није довољно. Зато и следи наставак на другој адреси.


Клуб Минт појачава музику у време када се на већини места смањује. Док други пале светла, Минт их тек тада гаси. У уобичајено доба за паковање ди-џеј опреме, овде почиње распакивање машинерије. Недеља рано ујутро, од 04:00 до 10:00 је време, резервисано за журку под називом "Протокол". Слободно може да се назове и три пута техно. Sugar Lobby, Вељко Јовић и Немања Гођевац су главни и одговорни за музички сегмент. Можда ви нећете бити тотално репрезентативни након неколико сати лудовања али ће зато ритам бити топ. И више од тога.