Клабинг петком

Нови викенд са новим журкама у граду

Уторак 15. јан 2019.

cover image

Искусни клабери знају да без техна нема квалитетног провода. У центру Савамале постоји један клуб који је одавно научио ову лекцију и зато редовно организује одличне техно журке. Гадост је место одржавања музичке манифестације под називом "Late Night Social Club". У петак, 18. јануара етикета "Brosh" ће бити задужена за лансирање одличног ритма. Музику бирају Депра, Петар Цветковић и Петар Милићевић. Музика се појачава у минут до поноћ. Ако закасните на почетак имаћете времена све до 07:00 да слушате баш добар техно.

Brankow већ годинама важи за клуб у коме је немогуће доживети безвезе провод. Увек позитивна енергија, увек одлични ди-џејеви. Публика никада досадна. Расвета, озвучење, понуда пића - све је на максималном нивоу. Мала је вероватноћа да никада нисте били на овој адреси. У случају да сте неким чудом заобишли клуб тик уз Бранков мост, обавезно дођите у петак, 18. јануара. На репертоару је журка "City of Vice". Ди-џејеви Mike Ride и Phill Park ће од поноћи до 05:00 пуштати искључиво оно што ваши кукови обожавају.


Многе је Нова година инспирисала да уведу одређене иновације у животни режим. Очигледно, клуб Hype је међу онима који су писали Деда Мразу, вероватно са жељом да провод у 2019. ако је могуће буде још бољи. Пошто су били добри целе године и из викенда у викенд креирали спектакуларне журке, жеља им се испунила. Сам почетак године је донео нови програм за петак вече. Исти ће бити на снази и 18. јануара од 23:55 када стартује журка "Hyperactive". Не пропустите прилику да будете сведок нове епохе београдске забаве.