Три пута журка

Клубови су спремни за нову луду ноћ, само још петак да стигне у град

Уторак 15. мај 2018.

cover image

Транзит бар у петак, 18. маја у 23:00 отвара летњу башту. Добро познато место клабинга под отвореним небом је додатно улепшано за сезону 2018., а посебно добра вест је што је башта опремљена перголом тако да нема више одлагања журки због кише. "Стари" професионалци, ди-џејеви Iron и Горан Старчевић имају привилегију да покрену летњу сезону у Транзиту.

Shake'n'Shake је увелико у летњем расположењу. Посебно петком када је вече комерцијалног хауса. Ди-џеј SML ће пуштати само битове који стављају осмех на лице и покрећу тело у брзом ритму. Уколико не желите да пропустите ниједан тренутак доброг провода, усидрите се на познати сплав око поноћи.


Клуб Гадост 18. маја од 23:45 је место посебног издања журке "Late Night Social Club Retrospektal Pre Party". Повод за другачију журку је загревање за велико славље Марка Настића и обележавање величанствених 20 година рада. Одличан техно је као и увек на репертоару, а овог петка наступају Djunior из Словеније, Владимир Драгаш, Немања Вановић и гост изненађења.