Tri puta žurka

Klubovi su spremni za novu ludu noć, samo još petak da stigne u grad

Utorak 15. maj 2018.

cover image

Tranzit bar u petak, 18. maja u 23:00 otvara letnju baštu. Dobro poznato mesto klabinga pod otvorenim nebom je dodatno ulepšano za sezonu 2018., a posebno dobra vest je što je bašta opremljena pergolom tako da nema više odlaganja žurki zbog kiše. "Stari" profesionalci, di-džejevi Iron i Goran Starčević imaju privilegiju da pokrenu letnju sezonu u Tranzitu.

Shake'n'Shake je uveliko u letnjem raspoloženju. Posebno petkom kada je veče komercijalnog hausa. Di-džej SML će puštati samo bitove koji stavljaju osmeh na lice i pokreću telo u brzom ritmu. Ukoliko ne želite da propustite nijedan trenutak dobrog provoda, usidrite se na poznati splav oko ponoći.


Klub Gadost 18. maja od 23:45 je mesto posebnog izdanja žurke "Late Night Social Club Retrospektal Pre Party". Povod za drugačiju žurku je zagrevanje za veliko slavlje Marka Nastića i obeležavanje veličanstvenih 20 godina rada. Odličan tehno je kao i uvek na repertoaru, a ovog petka nastupaju Djunior iz Slovenije, Vladimir Dragaš, Nemanja Vanović i gost iznenađenja.