Žurke u petak - 26. januar 2018

Poslednji petak u mesecu obećava odličan klabing

Utorak 23. jan 2018.

cover image

Početak poslednjeg vikenda u januaru 2018 donosi prvoklasnu zabavu. Ne dozvolite hladnom vremenu da vas zadrži kod kuće. Garderoba koja dozvoljava igranje celu noć, osmeh na lice i pravo u omiljeni klub.


Klub Mr Stefan Braun smatra da dobrog provoda nikada nije dovoljno. Tradicija petkom se ne prekida. Prvi dan vikenda je poznat po žurci "Hang on until the party is over - Zap me Strobe". Ivee Ivana Aleksandrović i Damjan Eltech će i ovaj petak, 26. januar pretvoriti u nezaboravan izlazak do jutra. Žurka počinje uoči ponoći, imate sasvim dovoljno vremena da se pripremite za ludu noć.


Poznati di-džej duo pušta samo proverne hitove uz koje vreme brzo prolazi i to u odličnom ritmu. Popularnost su stekli zahvaljujući sposobnosti da naprave sjajnu atmosferu u klubu. Veoma zapaženi predstavnici edm muzike u Srbiji kreiraju modernu muziku koja je pronašla publiku i izvan granica zemlje.

Klub Gadost i Marko Nastić u petak od 23:45 do 09:00 organizuju žurku pod nazivom "Late Night Social Club". Jedan od najpoznatijih di-džejeva i producentata iz Beograda, Marko Nastić je domaćin žurke zadužen za ritam koji ne dozvoljava da idete kući. Uz njega svaki put nastupa najmanje još jedan di-džej, a za ovo izdanje je pozvan u goste Vlada Janjić. Kombinacija dva iskusna muzička zabavljača je dobitna za sve prave poštovaoce elektronskog zvuka.


Klub Tranzit kraj meseca obeležava u retro stilu. Žurka "For Old Times' Sake: Friday Night Fever" je namenjena svima kojima je izlazak jednako igranje na podijumu do jutra. Od 23:00 do 04:00 iskusni di-džejevi Munja, Mashala i Đole decenijama zabavljaju gradske klabere. U prstima im leži ključ za provod. Budite sigurni da ćete plesati do poslednjeg atoma energije. Di-džej Mashala je skinuo prašinu sa bogate kolekcije ploča. Vinil će biti u centru pažnje. Kao u dobra stara vremena.