Провод петком

Током недеље толико тога одузима време за забаву. Зато почетак викенда пружа искључиво журке. И то какве журке у центру града

Уторак 11. дец 2018.

cover image

Популарни Freestyler Winter Stage је у нову сезону крочио са тотално другачијим репертоаром. Много иновација за још више ноћи за памћење. Оно на чему се све ове године инсистира је невероватна атмосфера. Баш тако ће бити и у петак, 14. децембра. Мало пре поноћи почиње журка "Pimp my Friday". R'n'B, hip hop, реп, треп и друге музичке посластице су идеална подлога за проналажење идеалне половине за провод.

Ново име на мапи ноћних кретања је Tranzit Nouveau. Добар клабинг на истој адреси је само променио назив. Опуштено, а посебно. Баш оно што се тражи. Ништа сензационално нити уштогљено. А никада занимљивије. Савамала је надалеко позната по типичној градској енергији. У Транзиту је загарантована. Петак је дан када се организује журка под називом "All the Feels". Од 22:00 до 04:00 имате прилике да се препустите ритму који ће вам измамити осмех и покрет тела већ на почетку вечери.


И даље Савамала али другачији жанр. Тек овде није потребно претерано сређивање. Не морате чак ни да зовете велико друштво у излазак. Увек ћете срести неког познатог. Клуб Гадост и техно журка "Late Night Social Club" су идеални за људе којима је музика главни повод за провод. У петак, 14. децембра, од поноћи па све до 07:00 музику ће пуштати три ди-џеја. Петар Цветковић, Александар Рајић и Лукави ће на лицу места показати због чега важе за позната и проверена имена у домаћој техно галаксији. Уживајте.