Где изаћи у петак - 9. март 2018

Тепературе расту, са њима и клупска атмосфера

Уторак 06. мар 2018.

cover image

Журка "Late Night Social Club" у клубу Гадост је популарна и међу ноћним птицама које нису толико загрејане за чист електронски звук. Разлог је одлична атмосфера. У петак, 9. марта од 23:45 до 09:00 за добре вибрације ће бити задужени ди-џејеви Немања Вановић и Милан Живанов. Уколико нисте до сада, обавезно се појавите у току ноћи на овој адреси.

Клуб Минт наставља са обележавањем Дана жена. Журка "ДеконтаМинтација" 9. марта од 24:00 до 09:00 ће представити две савршене даме. Марта из Словеније и Кристина Лалић су специјалне гошће. Техно из женског угла звучи одлично.


КЦ Град ће у петак од 23:00 до 04:00 угостити женски ди-џеј дуо из Лондона. Donna Leake и Ece Duzgit су права атракција на светској сцени. Њихови сетови су мешавина џез, соул, фанк, диско, буги, афробит, хаус и оријенталне музике. Веома занимљиво. Обожавају плоче. Каријеру су започеле пуштајући музику у продавницама плоча. Нераскидива веза. Велику пажњу је привукао наступ на Boiler Room догађају у октобру 2016. Од тада су њихова имена обавезна на великим фестивалима и у познатим клубовима. Домаћа подршка су Phillie P, Little Lu и FTG.