Gde izaći u petak - 9. mart 2018

Teperature rastu, sa njima i klupska atmosfera

Utorak 06. mar 2018.

cover image

Žurka "Late Night Social Club" u klubu Gadost je popularna i među noćnim pticama koje nisu toliko zagrejane za čist elektronski zvuk. Razlog je odlična atmosfera. U petak, 9. marta od 23:45 do 09:00 za dobre vibracije će biti zaduženi di-džejevi Nemanja Vanović i Milan Živanov. Ukoliko niste do sada, obavezno se pojavite u toku noći na ovoj adresi.

Klub Mint nastavlja sa obeležavanjem Dana žena. Žurka "DekontaMintacija" 9. marta od 24:00 do 09:00 će predstaviti dve savršene dame. Marta iz Slovenije i Kristina Lalić su specijalne gošće. Tehno iz ženskog ugla zvuči odlično.


KC Grad će u petak od 23:00 do 04:00 ugostiti ženski di-džej duo iz Londona. Donna Leake i Ece Duzgit su prava atrakcija na svetskoj sceni. Njihovi setovi su mešavina džez, soul, fank, disko, bugi, afrobit, haus i orijentalne muzike. Veoma zanimljivo. Obožavaju ploče. Karijeru su započele puštajući muziku u prodavnicama ploča. Neraskidiva veza. Veliku pažnju je privukao nastup na Boiler Room događaju u oktobru 2016. Od tada su njihova imena obavezna na velikim festivalima i u poznatim klubovima. Domaća podrška su Phillie P, Little Lu i FTG.