Klabing petkom

Novi vikend sa novim žurkama u gradu

Utorak 15. jan 2019.

cover image

Iskusni klaberi znaju da bez tehna nema kvalitetnog provoda. U centru Savamale postoji jedan klub koji je odavno naučio ovu lekciju i zato redovno organizuje odlične tehno žurke. Gadost je mesto održavanja muzičke manifestacije pod nazivom "Late Night Social Club". U petak, 18. januara etiketa "Brosh" će biti zadužena za lansiranje odličnog ritma. Muziku biraju Depra, Petar Cvetković i Petar Milićević. Muzika se pojačava u minut do ponoć. Ako zakasnite na početak imaćete vremena sve do 07:00 da slušate baš dobar tehno.

Brankow već godinama važi za klub u kome je nemoguće doživeti bezveze provod. Uvek pozitivna energija, uvek odlični di-džejevi. Publika nikada dosadna. Rasveta, ozvučenje, ponuda pića - sve je na maksimalnom nivou. Mala je verovatnoća da nikada niste bili na ovoj adresi. U slučaju da ste nekim čudom zaobišli klub tik uz Brankov most, obavezno dođite u petak, 18. januara. Na repertoaru je žurka "City of Vice". Di-džejevi Mike Ride i Phill Park će od ponoći do 05:00 puštati isključivo ono što vaši kukovi obožavaju.


Mnoge je Nova godina inspirisala da uvedu određene inovacije u životni režim. Očigledno, klub Hype je među onima koji su pisali Deda Mrazu, verovatno sa željom da provod u 2019. ako je moguće bude još bolji. Pošto su bili dobri cele godine i iz vikenda u vikend kreirali spektakularne žurke, želja im se ispunila. Sam početak godine je doneo novi program za petak veče. Isti će biti na snazi i 18. januara od 23:55 kada startuje žurka "Hyperactive". Ne propustite priliku da budete svedok nove epohe beogradske zabave.