Клабинг суботом

Увертира у септембарски провод

Уторак 28. авг 2018.

cover image

Нова тура, нова авантура! Први септембар, а не иде се у школу већ у клубове. Никад боље. Још мало су актуелне баште клубова и сплавови, а онда почиње зимска клупска сезона. Колико дуго ће моћи да се излази у летњем стилу, није познато јер план и програм зависе од времена. Важно је не пропустити журке које су на распореду за суботу. Неоправдани час за све који остану код куће.

Башта клуба Drugstore у суботу, 1. септембра од 23:00 до 06:00 организује одличан техно догађај. Ди-џеј колектив Concrete DJz и Кристина Лалић су међу набољим српским извођачима електронске музике, а када заједно наступају, врхунски бит не може да изостане. Баш тако ће бити и прве суботе у септембру - квалитетно и моћно дружење у ритму техна под звездама.


Лука и Бојан, Concrete тим, када заузму ди-џеј пулт, хипнотишу свакога. Њихови миксеви и ауторске песме звуче идентично као и светски техно производи. Када се на велики рад, труд и таленат дода предност домаћег терена, атмосфера се пење на максимум. Кристина Лалић је једна од ретких дама која је успела да, поред бројних мушких колега, заузме доминантно место у ди-џејингу и продукцији. Квалитет се увек далеко чује, што потврђују њени далеко чешћи наступи ван Србије него у домаћим клубовима. Техно спектакл у најави.

Клабинг да, техно не. Океј. А да ли може r'n'b за суботу ноћ? Наравно да може. Сплав Таг 1. септембра у 23:45 отвара врата за љубитеље популарног музичког правца. Журка у суботу, "Get Low", је пројекат ди-џеја који се представља под именом Architect. Искусни познаваоци r'n'b жанра су дали највише оцене овом парти концепту. Без ризика се упутите на ову адресу. Модеран провод на популарној адреси је спреман. Само још ви да се спремите за сјајну ноћну забаву.


ПОВЕЗАНО