Јак бит - Hot Since 82

Са њим ноћи немају крај. Светска фаца одувек. Ди-џеј од 14. године

Понедељак 11. феб 2019.

cover image

Техно, хаус и тек хаус на његов начин звуче апсолутно другачије. Од родне Енглеске до Ибице, Мајамија, Њујорка, целог света. Daley Padley је рођен 16. септембра. Иако сви мисле да је рођен 1982. године - није. На свет је дошао 1981. Типична девица у хороскопу. Стрпљив, аналитичан, беспрекорно прецизан, не верује у срећне околности већ искључиво у сопствени рад. Зато је и успео да "зарази" читаву планету својом музиком.

Од 2011. под именом Hot Since 82 креира динамичне и енергичне песме, створене за сваки dance floor. Било клупски. Било огроман фестивалски. Од 2014. је власник етикете "Knee Deep In Sound" мада и даље сарађује са другим издавачима попут "Moon Harbour" и "Truesoul". За ди-џеј пулт је стао још у тинејџерском добу, а прославио се већ у 17. години са сетовима који су трајали по 12 сати.

Већина ди-џејева прво направи каријеру, а затим покушава да је подигне на виши ниво одласком на Ибицу. Hot Since 82 није ишао уобичајеним путем.


На лето 2010. се задесио на афтер партију на Ибици где је музика неочекивано стала. Он је повезао свој телефон за звучницима и пустио своју недовршену песму. Публика је била одушевљена. То је био сингл "Let it Ride" који је годину дана касније издала етикета "Noir Music". Уследили су одлични ремикси песама од познатих извођача попут Pete Tong, Green Velvet, Rudimental. Први велики парти на коме је био музички домаћин је "Cream Ibiza". Ређале су се резидентуре, а онда је на ред дошао мега пројекат. Hot Since 82 је од 2016. године сваког петка главна звезда журке "A Labyrinth Story" која се организује у легендарном клубу Pacha.

Листа сарадњи и гостовања које је до сада уписао у биографију је бескрајна. Много тога је успео. Променио је клупски ритам. Донео неки нови вајб у ноћни живот. Свака песма коју објави обавезно заврши на готово свим топ-листама. Сасвим заслужено, освојио је бројне награде. Највећа од свих је из 2017. године и признање за продуцента године.