Jak bit - Hot Since 82

Sa njim noći nemaju kraj. Svetska faca oduvek. Di-džej od 14. godine

Ponedeljak 11. feb 2019.

cover image

Tehno, haus i tek haus na njegov način zvuče apsolutno drugačije. Od rodne Engleske do Ibice, Majamija, Njujorka, celog sveta. Daley Padley je rođen 16. septembra. Iako svi misle da je rođen 1982. godine - nije. Na svet je došao 1981. Tipična devica u horoskopu. Strpljiv, analitičan, besprekorno precizan, ne veruje u srećne okolnosti već isključivo u sopstveni rad. Zato je i uspeo da "zarazi" čitavu planetu svojom muzikom.

Od 2011. pod imenom Hot Since 82 kreira dinamične i energične pesme, stvorene za svaki dance floor. Bilo klupski. Bilo ogroman festivalski. Od 2014. je vlasnik etikete "Knee Deep In Sound" mada i dalje sarađuje sa drugim izdavačima poput "Moon Harbour" i "Truesoul". Za di-džej pult je stao još u tinejdžerskom dobu, a proslavio se već u 17. godini sa setovima koji su trajali po 12 sati.

Većina di-džejeva prvo napravi karijeru, a zatim pokušava da je podigne na viši nivo odlaskom na Ibicu. Hot Since 82 nije išao uobičajenim putem.


Na leto 2010. se zadesio na after partiju na Ibici gde je muzika neočekivano stala. On je povezao svoj telefon za zvučnicima i pustio svoju nedovršenu pesmu. Publika je bila oduševljena. To je bio singl "Let it Ride" koji je godinu dana kasnije izdala etiketa "Noir Music". Usledili su odlični remiksi pesama od poznatih izvođača poput Pete Tong, Green Velvet, Rudimental. Prvi veliki parti na kome je bio muzički domaćin je "Cream Ibiza". Ređale su se rezidenture, a onda je na red došao mega projekat. Hot Since 82 je od 2016. godine svakog petka glavna zvezda žurke "A Labyrinth Story" koja se organizuje u legendarnom klubu Pacha.

Lista saradnji i gostovanja koje je do sada upisao u biografiju je beskrajna. Mnogo toga je uspeo. Promenio je klupski ritam. Doneo neki novi vajb u noćni život. Svaka pesma koju objavi obavezno završi na gotovo svim top-listama. Sasvim zasluženo, osvojio je brojne nagrade. Najveća od svih je iz 2017. godine i priznanje za producenta godine.