Di-džej Sasha u klubu Hangar

Nakon neverovatne serije žurki Resistance na Ibici, popularan izvođač stiže u Beograd

Sreda 06. dec 2017.

cover image

Di-džej i producent Sasha nastupa 9. decembra od 23:00 u klubu Hangar. Zajedno sa njim će nastupiti Theo Kottis, a domaća podrška su Coeus i Bokee. Četiri puta je osvojio nagradu "Dance Music Award winner" i isto toliko puta ga je eminetni "DJ Mag" proglasio najboljim di-džejem na svetu. Tokom uspešne karijere je uspeo da se nađe i u nominaciji za osvajanje Gremi nagrade.


Žurka "Resistance" u čuvenom klubu Privilege na kojoj je bio rezident zajedno sa John Digweed-om je obeležila provod na Ibici 2017. U njegovom gustom rasporedu nastupa na listi se našao i Beograd, a klaberi mogu da očekuju vrhunski provod. Pesme koje objavljuje za svoju etiketu "Last Night On Earth" svaki put pozitivno iznenade publiku, a kritika ih smatra globalnim remek delima koje ovaj vanvremenski umetnik kreira.

Izuzetno se zalaže pružanje podrške mladim talentima. Od 2011. godine, kada je pokrenuo etiketu, insistira na pronalaženju novih di-džejeva, a iz njegove škole su potekli danas poznati di-džejevi poput Theo Kottis, Maribou State, Hunter/Game i VONDA7. Favourite Robot's James Teej, Simon Baker, ThermalBear, Ejeca i Ghosting Season su samo neki od naprednih producenata sa kojima redovno sarađuje.


Svetsku popularnost je stekao prvenstveno talentom i poznavanjem svog posla. Di-džejing na prvom mestu zahteva sposobnost čitanja ljudi u klubu, a tek onda iskusno miskovanje pesama. Sasha to vrlo dobro zna i zbog toga svaki njegov nastup obeleži velika gužva i odličan provod. Legenda elektronske muzike  će napraviti fenomenalan provod u Beogradu.


POVEZANO