Tri puta žurka

Gde izaći u subotu 21. aprila 2018.

Sreda 18. apr 2018.

cover image

Čestitke svima koji istrče barem trku zadovoljstva na 31. Beogradskom maratonu. Učesnici najvećeg sportskog dešavanja u gradu i te kako zaslužuju odličan provod iste noći. I narednog jutra. Sjajan klabing je spreman za subotu. Svi su pozvani.

Klub Plastic je u subotu 21. aprila od 23:00 do 06:00 mesto održavanja žurke "Retro Trance Edition". Zvezda koju su domaći trens fanovi čekali veoma dugo, konačno premijerno nastupa u Beogradu. Izraelski di-džej i producent Oforia je poznat i onima koji povremeno puste plej kada naiđu na trens muziku. Zajedno sa njim, nastupaju DaPeace, Filip Nikolaević, Mark Panic i Mića.

Mehanizam insistira na domaćim imenima. U subotu od 23:00 do 05:00 nastupa di-džej duo iz Šapca - Subgenetics. Tehno atrakcija brzim koracima osvaja celu zemlju i inostranstvo. Igor Aličić i Dino Popović su posebno ponosni na svoje nastupe uz poznate izvođače. Njihova muzika je spoj deep zvuka i kvalitetnih melodija. Za zagrevanje je zadužen di-džej SoulMark. Samo domaće celu noć.


Aktivni učesnici na sceni "Beograd noću" se često pitaju gde na after? Ove subote, Ben Akiba organizuje "Happy Evil After Kurafter" od 05:00 do 12:00. Super star žurke je Eddie Richards iz Britanije, jedan od pokretača haus i tehno klabinga. Domaćini žurke su Lukavi i Lale - eminentni domaći predstavnici sjajnog provoda. Sasvim posebno jutro u gradu.