Три пута журка

Где изаћи у суботу 21. априла 2018.

Среда 18. апр 2018.

cover image

Честитке свима који истрче барем трку задовољства на 31. Београдском маратону. Учесници највећег спортског дешавања у граду и те како заслужују одличан провод исте ноћи. И наредног јутра. Сјајан клабинг је спреман за суботу. Сви су позвани.

Клуб Plastic је у суботу 21. априла од 23:00 до 06:00 место одржавања журке "Retro Trance Edition". Звезда коју су домаћи тренс фанови чекали веома дуго, коначно премијерно наступа у Београду. Израелски ди-џеј и продуцент Oforia је познат и онима који повремено пусте плеј када наиђу на тренс музику. Заједно са њим, наступају DaPeace, Филип Николаевић, Mark Panic и Мића.

Механизам инсистира на домаћим именима. У суботу од 23:00 до 05:00 наступа ди-џеј дуо из Шапца - Subgenetics. Техно атракција брзим корацима осваја целу земљу и иностранство. Игор Аличић и Дино Поповић су посебно поносни на своје наступе уз познате извођаче. Њихова музика је спој deep звука и квалитетних мелодија. За загревање је задужен ди-џеј SoulMark. Само домаће целу ноћ.


Активни учесници на сцени "Београд ноћу" се често питају где на афтер? Ове суботе, Бен Акиба организује "Happy Evil After Kurafter" од 05:00 до 12:00. Супер стар журке је Eddie Richards из Британије, један од покретача хаус и техно клабинга. Домаћини журке су Лукави и Лале - еминентни домаћи представници сјајног провода. Сасвим посебно јутро у граду.