Где изаћи у суботу - 24. фебруар 2018

Тренс журке за сваку препоруку

Среда 21. феб 2018.

cover image

Фебруар 2018. је донео одличне журке. Прави електронски клабинг ће обележити последњу суботу у овом месецу. У одличном ритму се поздрављамо од другог месеца у години.


Клуб КПТМ има посебне госте. Журка "Underground Connection Showcase" ће представити квалитетне представнике електронске музике из Краљева. Истоимено удружење постоји од 2016. године, а циљ окупљања ди-џејева и продуцената је да широм земље промовишу квалитетан електро звук и оживе ноћни живот у свом граду. Гостовање у Београду почиње у 23:00 и трајаће до 04:00. Ди-џејеви CeZ, Blacksmith, Trips & Tics и Корићанац су задужени за провод.


Центар урбане културе Имаго у суботу 24. фебруара од 23:00 постаје psychedelic и progressive универзум. "Digital Chemistry Night" је журка коју организују искусни познаваоци тренс музике. Све до 06:00 музику пуштају ди-џејеви Milosh Reload, Даки, Кузма и Влада.


Plastic је такође у тренс расположењу. Ново издање журке "Retro Trance Edition" је заказано за 24. фебруар са почетком у 23:00. Премијерно у Србији наступа ди-џеј и продуцентски дуо из Израела, MFG - Message From God. Aharon Segal и Guy Zukrel чине светски познато име које се не заобилази на престижним тренс манифестацијама, а на наступу у Београду ће представити своја два пројекта, Passenger и Emuna. Домаћа подршка су Mark Panic, Мића и Филип Николаевић.