Журке у суботу

Београд ноћу у баш добром издању

Среда 12. сеп 2018.

cover image

Ибица у Београду? О да! Бохо бар и Ibiza Sonica Radio организују заједничку журку на Калемегдану. У суботу, 15. септембра од 18:00 до 03:00, београдски клабери ће имати прилике да осете магију провода уз музику са најбољег острва где журке никада не престају. Ди-џејеви Ненад Мандић и Катарина Батута - Лилу ће загревати публику на "Ibiza Sonica showcase" за посебан залазак сунца, а након њихових сетова стартује live stream party. Директно укључење у последњу журку "Ibiza Sonica" за лето 2018 се не пропушта. Ди-џејеви Ernesto Altes и Valentin Huedo ће пуштати музику.

Ibiza Sonica Radio су 2006. основали ди-џеј Igor Marijuan и маркетинг менаџер Miguel Valverde. Почетна идеја је била да се целом свету, путем интернета, представи барем део невероватног музичког програма који влада Ибицом. Успех није изостао, а заједички пројекти попут наредне журке у Београду су наставак циља са почетка - да цела планета ђуска у Ибица ритму.


Само светски стил. Сплав Ласта је недавно добио признање за најбољи клуб у Београду. Ова титула је стигла од престижног портала "Finest Clubs" који крстари целом планетом и проналази најбоља места за провод. Најискреније честитке! Фамозна локација на реци обећава првокласну забаву и у суботу, 15. септембра. Журка почиње у поноћ и трајаће до 05:00. Не тражите line up, већ пронађите место за себе и препустите се чарима провереног провода.

Опуштени клабинг на реци је и те како популаран. Сплав Шлеп је место за које није потребно претерано улепшавање. Једини обавезни аксесоар је добро расположење. Музички уредник у суботу, 15. септембра на журци "Шлепарење" је искусни ди-џеј Марко Gangbanger. Апсполутно фантастичан селектор квалитетног бита ће наступати до пет ујутру.