Журке у суботу

Другачије журке мењају познати ритам града

Среда 20. јун 2018.

cover image

Бен Акиба је место аутентичне урбане забаве у срцу Савамале. На овој адреси, провод подразумева много више од одличних коктела, моћне музике и модерне расвете. Пажљиво бирана дешавања су редовна на богатом репертоару током целе године. Ипак, ове суботе акценат је на веома доброј музици. Божа Сурла од 22:00 врти само оно што градски клабери обожавају, а од 02:00 Адам Атомски преузима ди-џеј пулт.

Центар урбане културе Имаго и Locust, ди-џеј колектив из Новог Сада у суботу 23. јуна од 22:00 до 03:00 организују журку под именом "The Swarm". Dubstep, trap, drum and bass, bass, house, breaks и hip hop ће пуштати ди-џејеви Xena, Ефло, Фриски и Панзер. Оваква музика није доступна сваког викенда, зато, равна обућа и правац на ђускање. Размрдавање у мало другачијем ритму за одличну суботу у граду.


Запа барка у суботу, 23. јуна од 22:00 до 05:00 приређује последњи "Замка" парти. Креатори одличног дешавања су ди-џејеви Скитница и Coco J. Нема патетике, нема туге, само добар вајб. Ђускање на сплаву до свитања је за многе најбоље што Београд ноћу пружа. Уколико нисте посетили ову посебну зону провода - Запа барку, сада је време. Нећете се покајати.