Žurke u subotu

Drugačije žurke menjaju poznati ritam grada

Sreda 20. jun 2018.

cover image

Ben Akiba je mesto autentične urbane zabave u srcu Savamale. Na ovoj adresi, provod podrazumeva mnogo više od odličnih koktela, moćne muzike i moderne rasvete. Pažljivo birana dešavanja su redovna na bogatom repertoaru tokom cele godine. Ipak, ove subote akcenat je na veoma dobroj muzici. Boža Surla od 22:00 vrti samo ono što gradski klaberi obožavaju, a od 02:00 Adam Atomski preuzima di-džej pult.

Centar urbane kulture Imago i Locust, di-džej kolektiv iz Novog Sada u subotu 23. juna od 22:00 do 03:00 organizuju žurku pod imenom "The Swarm". Dubstep, trap, drum and bass, bass, house, breaks i hip hop će puštati di-džejevi Xena, Eflo, Friski i Panzer. Ovakva muzika nije dostupna svakog vikenda, zato, ravna obuća i pravac na đuskanje. Razmrdavanje u malo drugačijem ritmu za odličnu subotu u gradu.


Zapa barka u subotu, 23. juna od 22:00 do 05:00 priređuje poslednji "Zamka" parti. Kreatori odličnog dešavanja su di-džejevi Skitnica i Coco J. Nema patetike, nema tuge, samo dobar vajb. Đuskanje na splavu do svitanja je za mnoge najbolje što Beograd noću pruža. Ukoliko niste posetili ovu posebnu zonu provoda - Zapa barku, sada je vreme. Nećete se pokajati.