Два пута журка

Где изаћи у петак, 20. јула није тешко питање. Одличан провод је на сплавовима

Уторак 17. јул 2018.

cover image

Врело, кишно, занимљиво, другачије - лето 2018. у Београду је веома променљиво. Једино шта се никада не мења је клабинг. Без обзира на време, журке су увек у целом граду. Летњи парти подразумева излазак на сплавове и атмосферу о којој се прича и пише у целом свету. Већ дугачка листа места за излазак је од почетка лета богатија за још један сплав.

Лето Београд је место где електронска музика и егзотичан амбијент приређују оригиналну забаву. Познати градски ди-џејеви су домаћини. John Belk, Teo Trunk, Mancha, Nexie и многи други уметници из српске електро индустрије инсистирају на светски познатим песмама уз које испијање омиљеног пића и ђускање имају сасвим посебан ефекат.


Шоу бизнис дива не стаје. Госпођа Лопез је поново спремно дочекала лето. Без њеног најмање једног новог хита за вреле ноћи омиљено годишње доба је незамисливо. Од певачице латино музике је стигла до самог врха, а хаус и поп, уз дозу r'n'b жанра,  на њен начин обарају рекорде слушаности. Петак је прави дан за овакав бит.

Shake'n'Shake петком организује хаус журке. "Pink champagne" је име за провод на популарном сплаву који викенд започиње искључиво у најмодернијем ритму. У петак, 20. јула, журка стартује мало пре поноћи. Није вам потребан посебан dress code али су резервације пожељне. Must have је добро расположење и друштво које зна да се проведе врхунски. Све остало ћете пронаћи на овом месту.