Где у провод у петак

Три журке за посебан викенд у Београду

Уторак 12. јун 2018.

cover image

Нови сплав у Београду, Лето, у петак, 15. јуна од 23:30 свечано отвара своја врата. Место на коме ће се играти до јутра у ритму квалитетне електронске музике је намењено љубитељима модерних журки. Све оно што чини атрактиван провод у светском издању је на овом сплаву. Доза егзотике у центру летњих дешавања која никога неће оставити равнодушним.

Башта клуба КПТМ је у петак, 15. јуна од 23:00 до 05:00 место одржавања журке "Drumming". Оригиналан drum & bass жанр ће лансирати Codex, Rahmanee и Kastiljas MC. На оваквим дешавањима нема досаде јер брзи ритам покреће у тотално добром правцу. Енергија која осваја на први бит.


Београдска твђава у петак од 23:00 до 06:00 постаје велики клуб под отвореним небом. Домаћи клабери ће сигурно дуго памтити 15. јун и спектакл који ће приредити специјалан гост - Ricardo Villalobos. Важан гост из електронске галаксије који већ тридесет година наступа широм света има посебну домаћу подршку. Искусни актер ноћног живота, Марко Настић, ће још једном показати због чега је омиљен међу публиком. Тотално добру ноћ ће обележити и ди-џеј Amir Javasoul из Канаде.