Gde u provod u petak

Tri žurke za poseban vikend u Beogradu

Utorak 12. jun 2018.

cover image

Novi splav u Beogradu, Leto, u petak, 15. juna od 23:30 svečano otvara svoja vrata. Mesto na kome će se igrati do jutra u ritmu kvalitetne elektronske muzike je namenjeno ljubiteljima modernih žurki. Sve ono što čini atraktivan provod u svetskom izdanju je na ovom splavu. Doza egzotike u centru letnjih dešavanja koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Bašta kluba KPTM je u petak, 15. juna od 23:00 do 05:00 mesto održavanja žurke "Drumming". Originalan drum & bass žanr će lansirati Codex, Rahmanee i Kastiljas MC. Na ovakvim dešavanjima nema dosade jer brzi ritam pokreće u totalno dobrom pravcu. Energija koja osvaja na prvi bit.


Beogradska tvđava u petak od 23:00 do 06:00 postaje veliki klub pod otvorenim nebom. Domaći klaberi će sigurno dugo pamtiti 15. jun i spektakl koji će prirediti specijalan gost - Ricardo Villalobos. Važan gost iz elektronske galaksije koji već trideset godina nastupa širom sveta ima posebnu domaću podršku. Iskusni akter noćnog života, Marko Nastić, će još jednom pokazati zbog čega je omiljen među publikom. Totalno dobru noć će obeležiti i di-džej Amir Javasoul iz Kanade.