Где изаћи у суботу

Редовне журке за проверено добар провод

Среда 22. авг 2018.

cover image

Сплав Шлеп је познат по споју баш опуштене атмосфере и сјајног музичког програма. Субота је резервисана за парти "Шлепарење" који почиње у 22:00. Ди-џеј Марко Гриховић, односно Марко Гангбангер је 25. августа на сплаву у улози водича кроз ноћ. У свом стилу, пуштаће нове и старе песме за одличну забаву. Право место када пожелите провод у једноставној, а правој домаћинској форми.

Такође на Ушћу али у скроз другом фазону. Hot Mess је популаран сплав за дневни и ноћни провод. Међутим, суботом је најпознатије дешавање. Журка "Cherry on Top" је 25. августа од поноћи на репертоару. Све се зна - Ике и Леа пуштају музику. Хостесе, бармени, а посебно гости који обожавају r'n'b су стварно топ. У случају да нисте проверили шта се дешава на овом месту, одмах почните са припремама. Ђускање поред базена за савршену луду летњу ноћ.


Калемегдан, најлепши парк, туристичка атракција. И на њему посебан клуб. Бифетарткафе летњи је једно од оних места у срцу Београда која доносе космополитски осећај. Субота, 25. август од 23:00 до 04:00 ће проћи онако како бенд "Betty Boom" каже. Тачније, пева. Колико моћно звуче, нема сумње да ће провод бити врхунски. Познати поп, хаус и диско хитови ће бити на репертоару. Свирају све осим песама које су досадиле колико се слушају. Обујте најудобније ципеле за плес, позовите друштво за врхунски излазак и право на Калиш.