Супер провод суботом

Нема паузе од партијања. Музика, музика и много моћне музике диктира шта ћете радити у суботу ноћ

Четвртак 11. јул 2019.

cover image

И ретро и модерно. И нежно и снажно. Вече под називом "Шлепарење" ће се усидрити на сплав Шлеп. Потрудите се да стигнете до 23:00 јер ди-џеј пулт заузима Марко Gangbanger. Одлучио је да вам ове суботе кукове померају велики диско, хаус, rock and roll и поп хитови. Плес до јутра је загарантован. Осмех на сваком лицу такође. Биће феноменално!

Ко воли r'n'b нека се у суботу појави на сплаву Таг. "Candy Shop Party" је назив журке на коју се долази првенствено због популарне светске музике. Од поноћи па до 05:00 ди-џеј ће пуштати најновије песме. Читав концепт је на врхунском нивоу. Момци, спремите се да вам лепе и максимално сређене девојке целу ноћ одвлаче пажњу. Будите џентлмени али и не губите време. Јер на овом месту време лети.

Викенд спектакл доноси Барутана. У суботу, 13. јула од 23:00 до 06:00 гостује не једна, већ две интернационалне клабинг звезде. Guy J и Guy Mantzur. Обојица рођени у Тел Авиву. Ниједан нема страх да помеша неспојиве жанрове. Познати по врхунским tech house, techno и progressive house сетовима због којих се свака њихова заједничка журка дуго памти. Већ дуго сарађују. Иноватори, власници етикета, домаћини најпознатијих клубова у свету. Они су много тога али пре свега, уиграни тимски играчи који ће показати како се забавља клупска маса у првокласној режији. Ово је журка због које ће многи допутовати у град. Не пропустите наступ музичких уметника 21. века.