Super provod subotom

Nema pauze od partijanja. Muzika, muzika i mnogo moćne muzike diktira šta ćete raditi u subotu noć

Četvrtak 11. jul 2019.

cover image

I retro i moderno. I nežno i snažno. Veče pod nazivom "Šleparenje" će se usidriti na splav Šlep. Potrudite se da stignete do 23:00 jer di-džej pult zauzima Marko Gangbanger. Odlučio je da vam ove subote kukove pomeraju veliki disko, haus, rock and roll i pop hitovi. Ples do jutra je zagarantovan. Osmeh na svakom licu takođe. Biće fenomenalno!

Ko voli r'n'b neka se u subotu pojavi na splavu Tag. "Candy Shop Party" je naziv žurke na koju se dolazi prvenstveno zbog popularne svetske muzike. Od ponoći pa do 05:00 di-džej će puštati najnovije pesme. Čitav koncept je na vrhunskom nivou. Momci, spremite se da vam lepe i maksimalno sređene devojke celu noć odvlače pažnju. Budite džentlmeni ali i ne gubite vreme. Jer na ovom mestu vreme leti.

Vikend spektakl donosi Barutana. U subotu, 13. jula od 23:00 do 06:00 gostuje ne jedna, već dve internacionalne klabing zvezde. Guy J i Guy Mantzur. Obojica rođeni u Tel Avivu. Nijedan nema strah da pomeša nespojive žanrove. Poznati po vrhunskim tech house, techno i progressive house setovima zbog kojih se svaka njihova zajednička žurka dugo pamti. Već dugo sarađuju. Inovatori, vlasnici etiketa, domaćini najpoznatijih klubova u svetu. Oni su mnogo toga ali pre svega, uigrani timski igrači koji će pokazati kako se zabavlja klupska masa u prvoklasnoj režiji. Ovo je žurka zbog koje će mnogi doputovati u grad. Ne propustite nastup muzičkih umetnika 21. veka.