Gde izaći u subotu

Redovne žurke za provereno dobar provod

Sreda 22. avg 2018.

cover image

Splav Šlep je poznat po spoju baš opuštene atmosfere i sjajnog muzičkog programa. Subota je rezervisana za parti "Šleparenje" koji počinje u 22:00. Di-džej Marko Grihović, odnosno Marko Gangbanger je 25. avgusta na splavu u ulozi vodiča kroz noć. U svom stilu, puštaće nove i stare pesme za odličnu zabavu. Pravo mesto kada poželite provod u jednostavnoj, a pravoj domaćinskoj formi.

Takođe na Ušću ali u skroz drugom fazonu. Hot Mess je popularan splav za dnevni i noćni provod. Međutim, subotom je najpoznatije dešavanje. Žurka "Cherry on Top" je 25. avgusta od ponoći na repertoaru. Sve se zna - Ike i Lea puštaju muziku. Hostese, barmeni, a posebno gosti koji obožavaju r'n'b su stvarno top. U slučaju da niste proverili šta se dešava na ovom mestu, odmah počnite sa pripremama. Đuskanje pored bazena za savršenu ludu letnju noć.


Kalemegdan, najlepši park, turistička atrakcija. I na njemu poseban klub. Bifetartkafe letnji je jedno od onih mesta u srcu Beograda koja donose kosmopolitski osećaj. Subota, 25. avgust od 23:00 do 04:00 će proći onako kako bend "Betty Boom" kaže. Tačnije, peva. Koliko moćno zvuče, nema sumnje da će provod biti vrhunski. Poznati pop, haus i disko hitovi će biti na repertoaru. Sviraju sve osim pesama koje su dosadile koliko se slušaju. Obujte najudobnije cipele za ples, pozovite društvo za vrhunski izlazak i pravo na Kališ.